La-vor trade d.o.o, kao veletrgovačko poduzeće, tu je da osigura širinu asortimana svojim kupcima, koja se u svakom trenutku traži.

Pritom ostvaruje suradnju s vodećim domaćim proizvođačima, kao što su Podravka, Kraš, Franck, Jamnica, Vindija, Gavrilović i drugi, a posluje i sa distributerima vodećih svjetskih brandova, sve u cilju postizanja što većeg zadovoljenja potreba svojih kupaca.

Brzim odgovorom na potražnju, te optimalnim usklađenjem kvalitete proizvoda kojima raspolaže u svom asortimanu sa cijenom proizvoda, La-vor trade d.o.o. nastoji biti prvi i pravi izbor svakom kupcu.

La-vor trade d.o.o. u svom asortimanu nudi: prehrambene artikle (konzerviranu hranu, tjestenine, rižu, začine, prerađevine voća i povrća, slatkiše, kekse, bombone, čokolade i čokoladne proizvode, industrijske kolače iz vlastitog uvoznog programa), pića (alkoholna i bezalkoholna), proizvode za čišćenje (univerzalni deterdženti, deterdženti za rublje, omekšivači, deterdženti za posuđe), te proizvode za osobnu higijenu (sapune, šampone, gelove, zubne paste, deodoransi...).