Butiga Ultra supermarketi

Uz veleprodaju, u novije vrijeme, intenzivno razvijamo i trgovinu na malo. 2016. godine pokrenuli smo vlastiti lanac maloprodajnih objekata pod nazivom Butiga Ultra te do danas imamo 11 otvorenih prodajnih objekata na području Istarske županije.

Butige Ultra su zamišljene kao ugodno mjesto za kupovinu gdje će vam ljubazno osoblje pomoći u svakidašnjim aktivnostima nabavke hrane, pića i drugih namirnica potrebnih za kvalitetan život.

Prodavaonice su dizajnirane s idejom da kupac brzo nađe ono što mu je u tom trenutku potrebno. Naš tim je educiran i voljan pomoći u svakom trenutku, a police punimo kvalitetnim i svježim domaćim i stranim proizvodima. Tu su i mjesečne te vikend akcije, kao i posebne ponude koje će sigurno razveseliti one koji žele uštedjeti.

Lokacije

Četiri moderno uređene Butiga Ultra prodavaonice nalaze se u Puli te po jedna prodavaonica u Vodnjanu, Kanfanaru, Žminju, Svetom Lovreču, Motovunu, Umagu i Balama, a u suradnji s našim partnerima i dobavljačima nudimo širok asortiman hrane, pića, ali i neprehrambenih proizvoda.

Kupcima pružamo iskustvo brze kupovine po povoljnim cijenama u njihovoj neposrednoj blizini, odnosno nadohvat ruke.

http://butigaultra.hr/

Butiga Ultra