O nama

La-vor trade d.o.o. je tvrtka iz Buzeta, osnovana u studenom 1991. godine kao društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu, turizam i usluge, u privatnom vlasništvu.

U samim početcima osnovna djelatnost bila je trgovina na veliko te posredovanje u trgovini, čime se bavi i danas. Vlastitim prijevozom vrši se distribucija robe marketima i ugostiteljskim objektima diljem Istre, a dio asortimana i većim trgovačkim centrima. Povjerenje kupaca opravdano je brzom i točnom dostavom te povoljnom ponudom širokog asortimana proizvoda.

Osim proizvoda hrvatskih proizvođača, vrši se i distribucija dijela asortimana inozemnih partnera kao što su:

  • industrijski kolači talijanskog proizvođača Forneria Gusparo SpA,
  • razne vrste bombona proizvođača I.N.C.A.P. Srl.
  • tjesteninu Pasta Reggia proizvođača Pastificio Antonio Pallante Srl
  • konzervirano povrće proizvođača De Clemente Conserve SpA.

Nedavno je veleprodajna ponuda tvrtke proširena i na asortiman voća i povrća. Upravo u tu svrhu, početkom 2020.g dolazi do investicije u novo, veće skladište opremljeno komorama za skladištenje voća i povrća, a vozni park upotpunjen je modernim vozilima s hladnjačama.

La-vor trade d.o.o. trenutno zapošljava oko 170 stalno zaposlenih radnika od čega većina radi u sektoru maloprodaje.

Sjedište tvrtke, uprava i centralno skladište smješteno u dva objekta, nalaze se u industrijskoj zoni grada Buzeta, u naselju Mažinjica nedaleko od hrvatsko-slovenske granice.

Pronađite točnu lokaciju na Google mapi: LA-VOR

La-vor i Ultra gros

La-vor trade d.o.o. članica je grupacije Ultra gros d.o.o. od njenog samog osnutka čime ostvaruje niz pogodnosti. Ultra gros članstvo omogućuje joj jačanje pozicije na tržištu.

Uz povoljnije nabavne uvjete proizvoda koristi se i prednosti robne marke Ultra plus. Ova robna marka pruža optimalan omjer cijene i kvalitete proizvoda, kako u veleprodaji tako i u maloprodaji.

Ekološka odgovornost

U skladu s razvojem ekološke svijesti, tvrtka La-vor trade d.o.o. teži ka tome da bude primjer visoke ekološke osviještenosti i odgovornosti prema okolišu u kojem djeluje.

Iz tog razloga redovito se odvaja i reciklira otpad, vrši otkup plastične, staklene i alu ambalaže, a kako bi smanjili obujam otpada koji tvrtka sama proizvodi investiralo se u prešu-balirku za prešanje kartona i folije. Osim svih navedenih aktivnosti, tvrtka vrši i otkup ambalažnog otpada veleprodajnih kupaca.

1 / 4