O nama

Trgovačko društvo La-vor trade d.o.o. Buzet osnovano je u studenom 1991. godine kao društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu, turizam i usluge i od samog je početka u privatnom vlasništvu.

Osnovna djelatnost poduzeća u početku je bila trgovina na veliko i posredovanje u trgovini, čime se bavimo i danas. Vlastitim prijevozom vršimo distribuciju robe velikom broju marketa, mnogim ugostiteljskim objektima, a dio asortimana i većim trgovačkim centrima. Povjerenje naših kupaca opravdavamo brzom i točnom dostavom te povoljnom ponudom širokog asortimana proizvoda.

Osim proizvoda hrvatskih proizvođača, distribuiramo i dio asortimana inozemnih partnera kao što su:

  • industrijski kolači talijanskog proizvođača Forneria Gusparo SpA,
  • razne vrste bombona proizvođača I.N.C.A.P. Srl.
  • tjesteninu Pasta Reggia proizvođača Pastificio Antonio Pallante Srl
  • konzervirano povrće proizvođača De Clemente Conserve SpA.

Nedavno smo proširili našu veleprodajnu ponudu na asortiman voća i povrća. Upravo u tu svrhu, početkom 2020.g investirali smo u dodatno skladište i opremili ga modernim komorama za skladištenje voća i povrća, a vozni park smo upotpunili modernim vozilima s hladnjačama.

La-vor trade d.o.o. članica je grupacije ULTRA GROS od njenog samog osnutka čime ostvarujemo niz pogodnosti, a što nam omogućuje zadržavanje značajne pozicije na našem dijelu tržišta.

Uz povoljnije nabavne uvjete raznih roba koristimo i prednosti robne marke Ultra plus koja pruža optimalan omjer cijene i kvalitete proizvoda, a nudimo ju u veleprodaji i maloprodaji. https://www.ultragros.hr/

Trenutno zapošljavamo oko 170 stalno zaposlenih radnika od čega većinu u sektoru maloprodaje.

Naše sjedište, gdje se ujedno nalaze i oba skladište te uprava poduzeća, nalazi se u industrijskoj zoni grada Buzeta. Jedan dio na adresi Mažinjica 72/2, a drugi na adresi Mažinjica 81/2, nedaleko od slovenske granice.

Pronađite nas na Google mapi: https://bit.ly/3i9gALp

Ekološka odgovornost

U skladu s razvojem ekološke svijesti i mi nastojimo biti primjer tvrtke visoke ekološke osvještenosti te pokazati odgovornost prema okolišu u kojem djelujemo. Stoga odvajamo i recikliramo otpad, vršimo otkup plastične, staklene i alu ambalaže, a kako bi smanjili obujam otpada koji proizvodimo investirali smo i u prešu-balirku za prešanje kartona i folije. Osim navedenih aktivnosti vršimo i otkup ambalažnog otpada naših veleprodajnih kupaca.

1 / 4